Forum plemienia Lords Of Fight
Administrator
ozzy ma bana przez sebiego-17
nie wiem jak to sie skonczy
a co do reszty trzeba czekac na czerwona krope, jak sie pojawi to wrzuce do listy
na koncie ozziego to zdecydowana większość wiosek to off i to nie są pełne zagrody. Tak jutro wracam do was:)
Administrator
a to pytanie do sebiego-17
wiec Gracz ozzy wyjechał na wakacje, w trakcie jazy przypomniało mu sie ze zostawił konto bez opieki wiec wysłal mi na fona hasło na konto i prosił abym dał sobie zastępstwo wiec tak zrobiłem:) u ban:D
Żal, teraz to admini wszystkiego się czepią żeby tylko ktoś bana dostał. Ja pamiętam jak kilka dni po rozpoczęciu gry na św6 kolega mojego brata wyjechał i też było podobnie, że podał hasło, a my się zalogowaliśmy i na mojego brata konto przesłaliśmy zastępstwo to wtedy admini nie zainteresowali się tym.
teraz to wszystkiego sie czepiają żeby tylko IRAE miało mniej roboty.
oki, kumam czyli powoli można się szykować na ozziego tak, potwierdzcie tylko czy to jest pewne i kiedy można zaczynać przejmowanie, nie chciałbym wbujać się wojskiem w naszych .
Administrator
sebi-17 napisał:
wiec Gracz ozzy wyjechał na wakacje, w trakcie jazy przypomniało mu sie ze zostawił konto bez opieki wiec wysłal mi na fona hasło na konto i prosił abym dał sobie zastępstwo wiec tak zrobiłem:) u ban:D
ZALECAM KORZYSTANIE Z KAFEJKI @ - CHOCIAż RAZ, wiadomo